Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk
⎪Voor 16.00 uur besteld=morgen in huis ⎪GRATIS verzending v.a €50 ⎪ GRATIS cadeau v.a €100
hyaluronzuur

Wat doet hyaluronzuur voor je huid?

Hyaluronzuur, een waar begrip onder de huidverzorging. Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat doet het nu precies voor je huid? Hyaluronzuur is een stof die ons eigen lichaam aanmaakt en onze huid voorziet van de perfecte dosis vocht. Het is een waterliefhebber en zorgt ervoor dat onze huid en gewrichten gehydrateerd en soepel blijven.

Naarmate de jaren neemt onze aanmaak van hyaluronzuur helaas af en merken wij dit, doordat onze huid minder soepel, zacht en vol is vergeleken met onze jongere jaren. Het is dan verstandig om je huid een handje te helpen door het innemen van hyaluronzuur. Lees in deze blog alles over hyaluronzuur en welke voordelen het heeft voor je huid!

De kracht van hyaluronzuur: Elasticiteit

Hyaluronzuur is een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam en zorgt voor de elasticiteit van de huid. De huid bevat meer dan 50% van het natuurlijke aanwezige hyaluronzuur. Rond ons 30e en 40e levensjaar vermindert het aanwezige hyaluronzuur en worden de eerste rimpels en huidveroudering zichtbaar. De huid wordt daarbij ook dunner, verliest stevigheid en het vermogen om vocht vast te houden. Kortom: de elasticiteit van je huid gaat achteruit.

Dagelijkse inname van hyaluronzuur heeft in onderzoeken aangetoond het vochtgehalte in de huid te verhogen en dus de elasticiteit te verbeteren. Het is dé manier om het juiste vochtniveau in de huid te bereiken, zodat de huid straalt, glanst en glad wordt.

Wetenschappelijk bewezen voordelen van het innemen van Hyaluronzuur

Naast dat hyaluronzuur de elasticiteit van de huid zichtbaar verbetert heeft het volgens wetenschappelijk onderzoek nog vele andere voordelen zoals:

  • Het hydrateren van de huid
  • Blijvende jeugdigheid
  • Minder rimpels en lijntjes dan gebruikelijk voor je leeftijd
  • Bescherming tegen infecties
  • Bevordering van wondgenezing

Het innemen van hyaluronzuur is dus eigenlijk de ideale manier om je huid op een natuurlijke manier te verbeteren en het hyaluronzuur tekort daarmee aan te vullen.

Hyaluronzuur als drinkbaar voedingssupplement

Je kunt hyaluronzuur op verschillende manieren innemen, zoals bijvoorbeeld in de vorm van een pil of capsule. De meest effectieve manier om hyaluronzuur in te nemen is middels een drinkbaar voedingssupplement.

Wanneer je namelijk een pil of capsule inneemt, moet de pil eerst worden afgebroken voordat de werkzame stoffen door het lichaam kunnen worden verwerkt en opgenomen in het bloed. Wanneer je een drinkbaar voedingssupplement inneemt wordt dit proces overgeslagen en worden alle werkzame stoffen makkelijk en snel door de darmen en bloedbaan opgenomen. Vanuit daar verspreiden ze zich vervolgens verder door ons lichaam.

In onze webshop hebben we een breed assortiment aan drinkbare voedingssupplementen met onder andere drinkbaar hyaluronzuur. Dit drinkbare voedingssupplement bestaat uit pure, veganistische hyaluronzuur die een mooie, gehydrateerd huid, haar en nagels van binnenuit bevordert. Daarnaast heeft het een positief effect op de vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Ook hebben we andere drinkbare voedingssupplementen zoals onze Ageless Collagen, Vitamin C+D3 en Anti-Acne supplement die de conditie van de huid verbeteren. Onze drinkbare voedingssupplementen zijn erg goed met elkaar te combineren voor een succesvoller effect. Zo is de ideale combinatie bijvoorbeeld onze: Drinkbare hyaluronzuur met onze drinkbare collageen voor de perfecte huid! Met welk supplement laat jij jouw huid stralen?