Behandelingen

Amrani Beauty is opgericht door Fatima el Amrani. Met haar 17 jaar internationale ervaring in huidverzorging zet zij de lijnen uit binnen team Amrani. Resultaatgericht met een scherp oog voor detail, waarbij altijd naar volledige tevredenheid van onze cliënten wordt gestreefd.

Onze behandelingen en producten hebben als doel om de huid zelf aan het werk te zetten. Bij Amrani Beauty werken we daarom met krachtige non-invasieve behandelingen die in de diepere huidlagen werken. Elke huid is anders en dat vraagt om maatwerk. Op basis van een uitgebreide huidanalyse stellen we een persoonlijke plan op voor behandelingen, skincare producten voor thuis en beauty supplementen.

Beauty Boutique

 

Signature treatments

Amrani heeft vijftal signature treatments ontwikkeld met een unieke combinatie van een diepte reiniging en huidverbetering door middel van klinisch bewezen ingrediënten en technieken.

 

Ageless Signature Treatment

Een gepersonaliseerde exclusieve anti-aging lift behandeling, helemaal wordt afgestemd op de huidconditie. Door middel van peelings, boosters en serums, gecombineerd met PhotoFacial, low level laser en lichttherapie, werken we op alle lagen van de huid aan een verhoogde elasticiteit en collageenproductie met een verstrakkend effect. De Rolls Royce onder de behandelingen met als resultaat een strakke en frisse huid die er weer jeugdig uitziet!

€289

 

Boost Signature Treatment

De nummer één antioxidant behandeling is op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen en bovenal geschikt voor ieder huidtype. Deze behandeling is uitermate geschikt voor mensen met een vermoeide huid. Het heeft een voedend en stimulerend effect met als resultaat een gladde, gezonde en frisse uitstraling.

€139

 

Clear Signature Treatment

Een grondige reiniging en peeling van de huid om de talgproductie in balans te brengen en de poriën te verfijnen. De combinatie met lichttherapie zorgt voor een diepere werking. Heb je last van vette huid, (actieve) acne, verwijde poriën of onzuiverheden? Dan is deze behandeling voor jou.

€149

 

Balance Signature Treatment

Deze combinatiebehandeling is de perfecte samenstelling van technieken die we naast elkaar (verschillende huidzones) of over elkaar heen (dezelfde huidzone) toepassen. Deze mix is er specifiek op gericht om een droge vochtarme en ruwe huid te herstellen en deze in de diepere huidlagen te hydrateren.

€149

 

Brighten Signature Treatment

Een krachtige behandeling voor een egale huid en natuurlijke glow. Deze behandeling is gebaseerd op de  celvernieuwing door peelings, low level laser, boosters en serums die tegelijkertijd oppervlakkige pigmentvlekken en verkleuringen aanpakken. 

€179

 

AFSPRAAK MAKEN