Ons verhaal

Amrani is opgericht door Fatima el Amrani, een expert op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Als voormalig trainer van vooraanstaande merken heeft ze trainingen gegeven aan beautyspecialisten over de hele wereld. Met haar passie voor schoonheid en welzijn en haar 17 jaar ervaring in de beauty-industrie, heeft Fatima in 2022 het merk Amrani opgericht vanuit de overtuiging dat schoonheid niet alleen van buitenaf komt, maar ook van binnenuit.

Bij Amrani begrijpen we dat de moderne wereld een tol kan eisen van ons lichaam en geest, wat zich kan uiten in huidproblemen zoals acne, rimpels, donkere kringen en een doffe teint. Daarnaast ervaren veel vrouwen ook tijdsdruk en hebben ze weinig tijd om stil te staan bij hun authentieke schoonheid en om verbinding te maken met zichzelf. Dit is waar Amrani kan helpen.

We willen vrouwen inspireren om hun dagelijkse routines te transformeren in fijne en betekenisvolle selfcare momenten en de kracht van onlosmakelijke verbinding tussen fysieke en mentale gezondheid en authentieke schoonheid te ervaren. Onze holistische benadering en innovatieve producten zijn ontworpen om deze problemen aan te pakken en bij te dragen aan een gezonde en stralende huid, authentieke schoonheid en fysieke en mentale gezondheid.

Onze missie is om vrouwen te begeleiden op hun reis naar authentieke schoonheid, door gebruik te maken van onze holistische benadering en innovatieve producten. Onze waarden van authenticiteit, inclusiviteit, innovatie, schoonheid en verbinding zijn de drijvende kracht achter ons merk en alles wat we doen.

Onze innovatieve producten zijn ontworpen om niet alleen de huid te verbeteren, maar ook om de geest en het lichaam te voeden en te ondersteunen, zodat klanten zich beter voelen van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van onze producten voelen vrouwen zich beter in hun vel, met meer zelfvertrouwen en in verbinding met zichzelf.

Dus, als je op zoek bent naar een holistische benadering van schoonheid en welzijn, dan is Amrani het merk voor jou. Probeer het nu en voel het verschil! Ontdek je 'everyday glow' met Amrani.