Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk
⎪Voor 16.00 uur besteld=morgen in huis ⎪GRATIS verzending v.a €50 ⎪ GRATIS cadeau v.a €100

Signature Facials & Treatments

Amrani heeft een aantal signature facials ontwikkeld volledig afgestemd op jouw huidbehoeftes met een unieke combinatie van een dieptereiniging en huidverbetering door middel van klinisch bewezen ingrediënten en innovatieve technieken.

Meest geboekt

Ageless Signature Treatment

Onze signature klassieker èn het beautygeheim van vele celebrities! Tijdens The Ageless Treatment maken we gebruik van maar liefst 7 innovatieve technieken in één super krachtige behandeling.

Door middel van peelings, boosters en serums, gecombineerd met bindweefselmassage, PhotoFacial, low level laser en roodlichttherapie, werken we op alle lagen van de huid aan een verhoogde elasticiteit en collageenproductie. De huid oogt direct en langdurig voller, frisser en gelift met een prachtige Glow als resultaat.

Gezicht: €299
Hals en decolleté:
€399
Gezicht hals & decolleté: €549
Gezicht hals, decolleté & handen: €649

Boost Signature Facial

De nummer één antioxidant behandeling is op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen en bovenal geschikt voor ieder huidtype. Deze behandeling geeft vooral mooie resultaten bij mensen met een vermoeide -en/of rokershuid. De combinatie met Lichttherapie zorgt voor een diepere werking. Het heeft een voedend en stimulerend effect met als resultaat een gladdere en frissere uitstraling.

Gezicht: €149
Gezicht hals & decoletté: €239

Brighten Signature Facial

Een krachtige behandeling om de huid te egaliseren en te vernieuwen. De celvernieuwing wordt versneld door peelings, boosters en serums die pigmentvlekken en/of roodheid aanpakken. Geschikt voor pigmentvlekken, zonneschade en acne vlekjes en voor iedereen die een egale huid wil. De combinatie met lichttherapie zorgt voor een diepere werking.

Gezicht: €159
Gezicht hals & decoletté: €249

Brighten & Lift Signature Treatment

Het is een revolutionaire huidverjongende behandeling op basis van lichtenergie. De warmte die hierdoor in je huid wordt gebracht, activeert de aanmaak van collageen, elastinevezels en hyaluronzuur, met als gevolg een strakkere en jongere huid. Het vertraagt het genetisch verouderingsproces niet alleen, het wordt zelfs teruggedraaid!

Het is klinisch bewezen dat huidcellen door specifieke golflengtes worden geprogrammeerd om te verjongen, waardoor je een mooiere en jeugdigere uitstraling krijgt en deze langdurig behoudt.

Het is ideaal voor (hardnekkige) pigmentvlekken en ontsierende vaatjes. De lichtenergie komt tevens dieper in de huid en stimuleert de aanmaak van o.a. collageen en elastine. Door met meerdere golflengtes te werken, kunnen meerdere huidproblemen in een keer worden behandeld.

Geschikt voor pigmentvlekken, huidoneffenheden, roodheid en/of couperose en huidverslapping

Gezicht: €399
Hals en decolleté:
€499
Handen: €199
Gezicht hals & decoletté: €699
Gezicht hals, decoletté & handen: €799

Clear Signature Facial

Een grondige reiniging en peeling van de huid om de talgproductie in balans te brengen en de poriën te verfijnen of (acne)littekens te verminderen. Deze behandeling is het beste geschikt voor een vette en acnegevoelige huid en/of een huid met verwijde poriën, (acne) littekens of onzuiverheden. De combinatie met blauw lichttherapie zorgt voor een diepere werking.

Gezicht: €159
Gezicht hals of decolleté: €229

Clear & Glow Facial

Deze krachtige facial reinigt diep, hydrateert én voedt je huid in één behandeling van slechts dertig minuten. Tijdens The Clear & Glow behandeling maken we gebruik van maar liefst 3 innovatieve technieken in één super krachtige behandeling. De combinatie microdermabrasie,ultrasone dieptereiniging en de Low Level laser zorgt voor een stralende tint en een gezonde en zachte huid. Het geeft verbluffende resultaten, die meteen te zien en te voelen zijn! Geschikt voor alle huidtypes met als behoefte om de huid te reinigen en te voeden..

Gezicht: €109
Gezicht en hals: €179

Balance Signature Facial

Deze combinatiebehandeling is de perfecte samenstelling van technieken die we naast elkaar (verschillende huidzones) of over elkaar heen (dezelfde huidzone) toepassen. Deze mix is er specifiek op gericht om een droge, vochtarme en ruwe huid te verminderen en deze in de diepere huidlagen te hydrateren. De combinatie met lichttherapie zorgt voor een diepere werking.

Gezicht: €159
Gezicht hals en decolleté: €239