Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk
⎪Voor 16.00 uur besteld=morgen in huis ⎪GRATIS verzending v.a €50 ⎪ GRATIS cadeau v.a €100
Collageen: een onzichtbare kracht

Collageen: een onzichtbare kracht

Als er een ingrediënt is waarover de bladen maar blijven schrijven, dan is het wel collageen. Niet zo gek, de digitale beautyschappen staan vol met collageen houdende drankjes, poeders, capsules, spuitjes en crèmes die allemaal een jonge huid beloven. Maar wat is dat mysterieuze ingrediënt nu precies?

Collageen is een belangrijk eiwit dat het lichaam stevigheid biedt. Je vindt het terug in je gewrichten en botten, maar 80% in de huid. The bad news? Dit eiwit breekt af naarmate we ouder worden. Al vanaf de leeftijd van 25 jaar! Gelukkig is het mogelijk om collageen weer aan te vullen, al is dat niet zo gemakkelijk gezegd als gedaan. Niet alle vormen van collageen bereiken namelijk de door ons gewenste plekken.

Gehydrolyseerd collageen zorgt voor goede opname in het lichaam

De vorm van collageen die het beste wordt opgenomen door het menselijk lichaam is gehydrolyseerd collageen. In deze vorm is het eiwit namelijk ‘opgeknipt’ in kleine stukjes, waardoor de darmen de stof veel beter opnemen. Diverse onderzoeken wezen al uit dat gehydrolyseerd collageen kan zorgen voor:

  • Minder rimpels (20% minder na 8 weken).
  • Hogere huidelasticiteit (7% hoger na 8 weken).
  • Minder cellulitis (9% minder in 6 maanden).
  • Sterke nagels (42% minder gebroken nagels na 5,5 maanden).

Dat willen we allemaal wel toch? Met Ageless Collagen liggen deze resultaten binnen handbereik!

Vloeibaar collageen voor de beste opname en resultaat

Wanneer je een pil of capsule inneemt, moet de pil eerst worden afgebroken voordat de werkzame stoffen door het lichaam kunnen worden verwerkt en opgenomen in het bloed. Bij inname van vloeistoffen heb je dit ‘probleem’ niet, de stoffen worden veel gemakkelijker en directer door de darmen en in de bloedbaan opgenomen. Van daaruit verspreiden ze zich vervolgens verder door ons lichaam. Een shot Ageless Collagen bestaat voornamelijk uit gefilterd water en gehydrolyseerd viscollageen waardoor het vrijwel direct opgenomen kan worden door het lichaam. Daardoor werkt het sneller en zeer effectief.

Ageless Collagen is rijk aan viscollageen

Er zijn verschillende soorten collageen. Het verschil zit ‘m in de bron van het collageen en de manier waarop het uit de bron wordt gewonnen. Collageen wordt gewonnen uit verschillende natuurlijke bronnen zoals vissen, dieren (rund en varken) en planten. Viscollageen is de meest zuivere vorm van collageen, omdat de structuur vergelijkbaar is met die van het menselijke lichaam. Daardoor wordt dit collageen het beste in ons lichaam opgenomen.

Het is belangrijk dat collageen wordt gewonnen uit een natuurlijke bron zonder toevoegingen. Viscollageen van wild-gevangen vis is de meest zuivere vorm van collageen, omdat deze geen toegevoegde antibiotica, groeihormonen of voor de kweek of fok bestemd voedsel bevat.

Ageless Collagen bevat hoogwaardig gehydrolyseerd zoetwaterviscollageen type I en III. Collageen type I geeft de huid stevigheid en type III bevordert de elasticiteit van weefsels. Ons product is daarnaast verrijkt met hyaluronzuur van hoge kwaliteit om de droge huid te helpen behandelen en rimpels te voorkomen. Ook is de formule suikervrij, het bevat uitsluitend zoetstoffen van natuurlijke oorsprong.

Feel good! Look great!

De conditie van onze huid, haren en nagels zijn een weerspiegeling van onze gezondheid. Door de dagelijkse inname van een Ageless Collagen shot vul je het collageen in je lichaam elke dag aan en bevorder je dus die gezondheid. Onderzoeken van toonaangevende universiteiten hebben aangetoond dat regelmatige inname van gehydrolyseerd collageen type I en III de volgende effecten kan ondersteunen:

  • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes.
  • Hydratatie van de huid.
  • Vermindering van de zichtbaarheid van cellulitis.
  • Zachtere, gladdere en strakkere huid.
  • Versterken van haar en nagels.

Eén flacon Ageless Collagen biedt een voorraad van ruim 30 dagen die een dagelijkse inname van collageen en huidverbeterende vitamines dekt in slechts 15 ml per dag. Het bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in overeenstemming met de EU-normen, wat een krachtig, evidence-based product garandeert. Voor een optimaal resultaat raden wij aan te starten met een kuur van 60 dagen en daarna dagelijks te onderhouden