Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Dit vind je misschien ook leuk
⎪Voor 16.00 uur besteld=morgen in huis ⎪GRATIS verzending v.a €50 ⎪ GRATIS cadeau v.a €100

Body Treatments

Met onze lichaamsbehandelingen kun je jouw droomlichaam bereiken zonder operaties of hersteltijd. Het is het beste en veiligste alternatief voor dure en risicovolle cosmetische ingrepen. Dankzij onze unieke behandeltechnologie en gepersonaliseerde behandelplannen, kan iedereen zijn of haar specifieke body goals bereiken.

Ageless body

Ben je op zoek naar een veilige en effectieve manier om je lichaam te verjongen en te verstevigen zonder een invasieve ingreep? Dan is dit pakket wat je zoekt! Hierbij maken we gebruik van microkanaaltjes i.c.m PHOTOFACIAL, boosters en LOW LEVEL LASER om jouw lichaam te helpen collageen en elastine aan te maken. Resultaat een egale, stevige en veerkrachtige huid.

Bij elke kuur ontvang je gratis producten voor thuisgebruik om een maximaal resultaat te bereiken, ter waarde van €109,50.

Buik (kuur van 6 behandelingen): €1200
Bovenarmen (kuur van 6 behandelingen): €1450
Bovenbenen (kuur van 6 behandelingen): €1850
Billen (kuur van 6 ehandelingen): €1350
Handen of knieën (kuur van 6 behandelingen): €950

Permanent hair removal

Nooit meer scheren, harsen, waxen of epileren. Onze innovatieve HighPower machine zet lichtenergie in de haarfollikel om in warmte-energie waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Zo vallen de haren uit en groeien deze niet meer terug. Deze permanente ontharingsmethode zorgt ervoor dat jij nooit meer last hebt van scheerirritaties, ingegroeide haren of ontstekingen en van van jouw gladde huid kan genieten. Permanent ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met deze krachtige methode. Er zijn gemiddeld 6-9 behandelingen nodig.

Bij het afnemen van een kuur van 6 behandelingen, krijg je de 7de behandeling gratis.

Bovenlip, kin en hals: € 99
Hele gezicht en hals: €149
Oksels en bikinilijn; €129
Oksels en gehele schaamstreek: €179
Oksels bikinilijn en onderbenen: €249
Hele benen oksels en bikinilijn: €349
Hele armen en oksels: €179
Bovenlip, kin en hals: € 99
Hele gezicht en hals: €139

Cryolipolyse

Bij deze niet chirurgische en klinisch bewezen behandeling worden plaatselijk vetcellen bevroren op een pijnloze, veilige en snelle manier. Nagenoeg voor iedereen geschikt en op verschillende lichaamsdelen mogelijk zoals buik, lovehandles, bovenbenen, onderkin enz. Gemiddeld 3 behandelingen nodig voor mooie zichtbare resultaat.

Lovehandles 1 behandeling €275
Kuur van 3 behandelingen €725 (t.w.v. €825)
Lovehandles+ boven-of onderbuik €375
Kuur 3 behandelingen €1000 (t.w.v. €1125)
Binnenkant/ buitenkant benen/bovenarmen €275
Kuur 3 behandelingen €725 (t.w.v. €825)
Binnenkant +buitenkant bovenbenen €475
Kuur 3 behandelingen €1275 (t.w.v. €1425)
Binnenkant+ buitenkant bovenbenen + boven- of onderbuik € 575 Kuur 3 behandelingen € 1500 (t.w.v. €1725)

Clear back

Deze behandeling richt zich op het zuiveren van de huid en het bevorderen van het herstelproces bij een overmatige talgproductie,littekens of verkleuringen op de rug. De behandeling betreft een combinatie van chemisch- en mechanisch exfoliëren om de huid te egaliseren en de talgproductie te verminderen. Met een gezuiverde en egale rug na afloop.

1 behandeling: €199
Kuur van 6 behandelingen: €995